tirsdag 28. februar 2017

How to get away with murder

How to get away with murder er en amerikansk TV-serie som først hadde premiere november 2014 på den amerikanske TV-kanalen ABC 25, men i Norge gikk den på FEM.
            Serien handler om forsvarsadvokaten Annalise Keating (Viola Davis), sammen med hennes fem advokatstudenter, roter de seg opp i en komplisert drapssak. Problemene oppstår først da Ms. Keating ansetter fem av sine elever. Før Annalise tok inn studentene, jobbet hun kun med siden to assistenter Bonnie Winterbottom (Liza Weil) og Frank Delfino (Charlie Weber). Annalise Keating "leker" med den Amerikanske grunnloven, da hun ofte må be klienten sin om å gå med på en "dekkhistorie" hun selv lager.        Studentene lærer fort hvordan rettsystemet fungerer, og hvilke bevis som er relevante i hvilken sak. Studentene er nesten blitt litt for gode for Annalise, da de finner ut alt hun har løyet om. - Hun sier selv dette er for å beskytte dem for det de har gjort, mens studentene selv mener det hadde vært best om de alle ble satt i fengsel.

Jeg syntes produksjonen av serien er meget bra. Skuespillerne passer godt til rollene sine som gjør at serien blir mer troverdig. Musikken og lydeffektene i serien skaper spenning, da serien er en krimserie passer musikken bra. Dempet lys og et uhyggelig filter som gir oss ett lite blikk om kriminelle handlinger skuespillerne kommer til å utføre. Dette viser oss en kald og ekkel side ved skuespillerne. Det er en fin flyt i klippingen, og det forveksler mye fra kameravinkler, som er med på å skape stemning i serien.

Handlingen og det filmatiske i serien syntes jeg er bra. Den er spennende hele veien, og er veldig avhengighetsskapende. Denne serien mener jeg er et terningkast 5, fordi den er produsert og utført på en god måte. Det eneste som trekker ned, er at handlingen kan oppstå litt rotete, og noen ganger litt vanskelig å henge med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar